Ecclestone ziet toekomst in Vettel

Bernie Ecclestone heeft laten weten dat hij van mening is dat de toekomst van de F1 er goed uitziet. Ecclestone denkt dat Red Bull-rijder Sebastian Vettel zeker en vast een aanwinst is voor de sport en dat hij weldra voor extra sensatie zal gaan zorgen.

Vettel mocht zich in 2008 tot jongste winnaar ooit benoemen en dat dan nog met de wagen van het bescheiden Toro Rosso. In 2009 hoopt Ecclestone nog steeds dat Felipe Massa kampioen kan worden omdat deze het voorbije seizoen pech had. Sebastian Vettel zal volgens Ecclestone niet lang meer op zich laten wachten en voor niets minder dan een wereldtitel gaan.

"We hebben in 2008 allemaal kunnen zien waartoe Vettel in staat is en dat hij talent heeft is ondertussen ook al wel duidelijk. Ik denk niet dat we nog lang moeten wachten op een wereldtitel van Vettel. Ik hoopte dat Massa in 2008 kampioen kon worden en dat hoop ik opnieuw in 2009. In 2007 was het Hamilton die pech had en ik hoop dat Massa op dezelfde manier kan verbeteren", zo vertelde Ecclestone.

Klik hier en scoor deals voor Kerstmis met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2023Kerst 2023