F1 2011 video countdown: Momenten van geluk!

Er zijn races die je lang bij blijven en er zijn races die je na een week al weer vergeten bent en dan zijn er van die races die je nooit meer vergeet.
Als we de highlights van Bahrein 2010 niet in deze countdown hadden opgenomen, dan zouden de meesten er waarschijnlijk niet veel meer over te vertellen dan het feit dat Alonso gewonnen had. Het was een kleurloze en weinig spannende seizoensopener, en meer viel er dan ook niet over te zeggen.

Gelukkig was het geen teken aan de wand en zou de rest van het seizoen een spannende thriller zijn zoals er nog nooit een geschreven was met als kers op de taart vier mogelijke kandidaten voor de wereldtitel op de laatste afspraak van het seizoen en de underdog die uiteindelijk met alle prijzen ging lopen. Het werd beter dan fictie.

Zo zijn er in de loop der jaren dat de sport nu al meegaat, meerdere momenten geweest. Momenten waarbij iedereen die een hart voor de sport heeft, het warm krijgt vanbinnen, dat je op het puntje van de zitbank met gebalde vuisten naar het scherm zit te kijken, momenten waarop je soms denkt te ontploffen door iets vanbinnen wat er uit moet, momenten van intens geluk alsof je zelf de race gewonnen hebt. Momenten die je nooit meer vergeet.

Zo mooi kan het leven zijn, zo mooi kan de sport zijn.

Nog 8 dagen!
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}