Hamilton deelt manager met Beckham

Voor McLaren-rijder Lewis Hamilton is de kogel dan eindelijk door de kerk geraakt. De Brit stelde onlangs het bedrijf ‘XIX Entertainment’ (Simon Fuller) als nieuwe manager aan.
Iedereen is vervangbaar. Ook aan de top is dat nog steeds het geval. Zo verliet Flavio Briatore op bepaalde dag de sport en verving men ook Ron Dennis door Martin Whitmarsch. Ook Anthony Hamilton is nu niet langer nodig om zoonlief Lewis zijn toekomst in goede banen te leiden.

De Brit zat vorig seizoen al in een discussie verwikkeld met zijn vader, al mogen we dat nog steeds niet officieel stellen. Toch doen we het want het viel de hele aardbol op dat Nicole Scherzinger en vader Anthony gelijktijdig de zijde van Lewis verlieten. Scherzinger en Hamilton zijn inmiddels weer een poosje samen. Voor vader Hamilton kunnen blijkbaar niet alle deuren weer op een kier. Hamilton stapt nu zelfs in zee met de manager van niemand minder dan David Beckham uit de voetbalwereld.

“Deze beslissing zal mede mijn toekomst bepalen. Vandaar dat we onze tijd hebben genomen alvorens te beslissen. We voerden gesprekken met meerdere bedrijven maar uiteindelijk opteerde ik toch voor het team van Simon Fuller. Men wil me er duidelijk helpen uitgroeien tot een betere rijder. Ook weet men er mijn wensen te respecteren”, aldus Lewis Hamilton.

image
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}