F1 helpt zoektocht naar vermist meisje Madeleine McCann

De formule 1 is een wereld van glamour en glitter en de GP van Monaco benadrukt dit des te meer. Tegelijkertijd is de formule 1 ook één van de best bekeken sportevenement van het jaar en daar maakt men tijdens de GP van Monaco gebruik van om de zoektocht naar het verdwenen meisje Madeleine McCann te ondersteunen.

Madeleine verdween op 3 mei uit haar hotelkamer in het Portugese Praia da Luz en sindsdien is het uitgegroeid tot zowat de verdwijningszaak van het jaar met allerlei Britse en internationale beroemdheden die zich inzetten voor de zoektocht naar het verdwenen Britse meisje.

Ook tijdens de GP van Monaco wordt er nu dus aandacht besteed aan de verdwijningszaak. Op de grote televisieschermen rondom het circuit waarop normaal gezien sfeerbeelden en wedstrijdbeelden te zien zijn wordt nu geregeld een boodschap geprojecteerd met betrekking tot de verdwijningszaak.  De foto van Madeleine wordt geprojecteerd met de vraag om contact op te nemen indien men iets meer zou weten over de verdwenen Madeleine.

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner