Fernando Alonso niet aanwezig tijdens presentatie Alpine F1-bolide

Fernando Alonso (Twitter)
Fernando Alonso (Twitter)

Het Alpine F1 team presenteert volgende week dinsdag haar nieuwe wagen.  Alpine CEO Laurent Rossi, Alpine F1-teambaasDavide Brivio en Esteban Ocon zullen tijdens de online presentatie aanwezig zijn. Opvallende afwezige zal echter Fernando Alonso zijn.

“De sanitaire situatie en de geldende regels staan niet toe dat Alonso communicatie- en marketingactiviteiten doet terwijl hij bezig is met zijn kritische voorbereiding van het nieuwe seizoen,” zo luidt het in een mededeling van het Alpine F1 team.

“We zullen in de plaats een Q&A met Fernando voor de media publiceren en hij zal tijdens de wintertest in Bahrein beschikbaar zijn voor de media.”

Alonso maakte onlangs een ernstig fietsongeluk mee waarbij hij een gebroken kaak opliep. Even werd gevreesd dat Alonso zijn F1-comeback in gevaar was maar het Alpine F1 team liet al snel weten dat Alonso gewoon aan de wintertests en eerste F1-race zou kunnen deelnemen.

De afwezigheid van Alonso tijdens de presentatie doet de geruchten dan weer aanwakkeren dat de verwondingen van Alonso toch ernstiger dan verwacht zijn.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023