Ferrari analyseert eerste data F60

Voor het eerst heeft men bij Ferrari de data kunnen analyseren van de nieuwe F60. De wagen werd gisteren voorgesteld aan de pers en Felipe Massa mocht meteen achter het stuur kruipen en wat rondjes rijden op het circuit van Mugello. Vandaag was er dan een eerste meeting om de data te analyseren.

Luca di Montezemolo was ook aanwezig op de vergadering en wilde de informatie van de analyse samen met de mening van Felipe Massa op de tafel zien liggen. De bedoeling is om op deze manier nog wat wijzigingen aan te brengen alvorens men echt gaat zoeken naar updates voor de Ferrari F60. Ook over het nieuwe KERS-systeem wilde Luca di Montezemolo meer details zien want bij Ferrari liep men enige tijd achter met dit systeem.

De volgende meeting zal meteen na de eerste echte test met de F60 plaatsvinden op het circuit van de Algarve in Portugal. Ondertussen zullen Felipe Massa en Kimi Raikkonen nog aanwezig moeten zijn op het zogenaamde Vrooom. Vrooom is een jaarlijks evenement van Ferrari en dus waarschijnlijk één van de verplichtingen naast het circuit voor de rijders.

Klik hier en scoor Sinterklaas-deals met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sint 2023Sint 2023