“Ferrari begrijpt eindelijk haar F1-bolide”

Volgens Ferrari-teambaas Mattia Binotto hebben de voorbije twee races de sterktes van Ferrari haar F1-bolide bevestigd.


“We wisten dat we op deze circuits competitief konden zijn maar dat was geen zekerheid,” blikt Binotto terug op de races in België en Italië.

“Het waren circuits waarop pure motorkracht belangrijk was en waarop er meer lange rechte stukken waren. Voor ons was het vooral belangrijk om geen opportuniteiten te missen, iets dat we tijdens de eerste helft van het seizoen deden.”

Het feit dat Ferrari op de circuits van Spa-Francorchamps en Monza wist te winnen zorg voor tevredenheid bij Binotto. De sterke punten van de wagen werden bevestigd en de verbeteringen lijken voor resultaat te zorgen.

“Het feit dat we de sterke punten van onze wagen hebben kunnen benutten maakt ons zeer blij. De komende races kan het echter hetzelfde zijn als tijdens het eerste deel van het seizoen.”

“Er zijn races zoals Duitsland, Canada en Groot-Brittannië waarbij we misschien competitief zijn en andere circuits waarbij de zwakke punten van onze wagen er voor zorgen dat we geen kans op de overwinning maken,” aldus de Ferrari-teambaas.

“Het is echter moeilijk om te raden waar dat zal zijn.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022