Ferrari haalt uit naar nieuwe teams

Het Ferrari team wil van geen wijken weten. Nadat een Franse rechtbank haar verzoek om de voorgestelde budgetbeperking van de FIA te stuiten, afkeurde, haalt de Scuderia nu uit naar de nieuwe teams die volgend seizoen mogelijk op de F1 grid zouden kunnen staan.
Die nieuwe teams raakten allemaal geïnteresseerd in een plaats in de Formule 1 nadat de FIA haar budgetbeperking voorstelde. Bij Ferrari is men echter niet onder de indruk van de mogelijke nieuwkomers.

“Op de lijst die gisteren naar buiten kwam vanuit Parijs, staat geen enkele bekende naam. Wirth Research, Lola, USF1, Epsilson Euskadi, RML, Formtech, Campos, iSport, dat zijn de namen van teams die zouden deelnemen aan een Formule 1 met twee standaarden zoals Mosley het wil. Kan een Wereldkampioenschap met zulke teams dezelfde waarde hebben als de Formule 1 van vandaag waarin Ferrari en andere grote constructeurs en teams meestrijden die de geschiedenis van de sport beïnvloed hebben? Zou het dan niet meer gepast zijn om de naam om te vormen in Formula GP3?”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en koop je gadgets voor het EK Voetbal via onderstaande banner

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print