Force India richt zich op 2009

Het team van Force India gaat zich weldra focussen op komend seizoen. Volgens teambaas Vijay Mallya is dat nodig om volgend seizoen een sprong voorwaarts te maken. Het team moet zich daarom focussen op 2009, ook al kan dat ten koste gaan van de prestaties dit seizoen.

Toch vindt Mallya dat er ook dit seizoen nog vooruitgang moet geboekt worden, al beseft hij ook dat sommige doelstellingen dit seizoen waarschijnlijk niet gehaald zullen worden. Zo had Force India zich als doel gesteld om tot in het tweede deel van de kwalificatie te geraken, iets wat tot op heden nog niet gelukt is.

Vallya verwacht voor dit seizoen nog veel van de introductie van hun naadloze versnellingsbak. Force India is momenteel immers het enige team dat nog niet over dergelijke versnellingsbak beschikt. De introductie daarvan zou dan ook een stap voorwaarts moeten betekenen voor het team.

Buiten deze introductie en nog enkele vernieuwingen voor in ondermeer Hockenheim wenst Mallya dat het team zich op 2009 richt.

"Dit zijn de enige belangrijke wijzigingen die we nog gepland hebben voor dit seizoen. Als ik er immers bij het team op blijf hameren om dit seizoen betere prestaties neer te zetten, dan schaad ik immers ons seizoen 2009, wat een grote uitdaging zal zijn," zegt Mallya.

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer