Force India-rijders verwachten veel in 2010

Adrian Sutil zal straks aan zijn vierde seizoen beginnen in de Formule 1. De eerste punten behaalde hij pas in 2009 maar met de nieuwe VJM03 hoopt hij alvast beter te doen in 2010. Tonio Liuzzi maakt dan weer een comeback in 2010.
Force India, dat ooit als Jordan door het leven ging, stelde vandaag haar nieuwe wagen voor 2010 voor. Opnieuw kiest het voor de Duitse rijder Adrian Sutil die op zijn beurt de teamgenoot zal zijn van Tonio Liuzzi. Terwijl Liuzzi zopas verklaarde dat hij niet de oude Tonio meer is zal Sutil gewoon de oude blijven en opnieuw het beste van zichzelf geven.

“Het spreekt natuurlijk voor zich dat ik op een sterk seizoen hoop maar ik heb er dan ook veel vertrouwen in dat ik naar behoren zal blijven presteren. Ik heb mezelf optimaal kunnen voorbereiden want 2010 zal een belangrijk seizoen worden. Ik zal vooral constant moeten presteren maar dat deed ik vorig seizoen ook al naar behoren. Dit is mijn vierde seizoen in de F1 en ik voel me nog steeds erg goed bij Force India”, aldus Adrian Sutil.

Tonio Liuzzi zal in 2010 voor het eerst de kans krijgen om een volledig seizoen af te werken in de hoogste klasse van de motorsport. Zo zou hij ‘gelukkig’ niet de oude Tonio meer zijn.

“Na anderhalf seizoen getest te hebben voel ik me echt klaar om mee te strijden met de toppers. Ook ik hoop erg constant te kunnen rijden en het behalen van punten moet dus zeker mogelijk zijn. Ik voel me erg goed bij Force India en dat zelfs toen we het in 2009 even moeilijk kregen. Ik ben zoals altijd zeer competitief en dus erg snel. De nieuwe teams zullen het volgens mij moeilijker krijgen dan ons dus ik heb echt vertrouwen in het nieuwe seizoen”, zo verklaarde Tonio Liuzzi.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}