Frederic Vasseur: “Ferrari kan veel beter dan wat het in Bahrein heeft getoond”

Ferrari
Ferrari

Volgens Ferrari-teambaas Frederic Vasseur heeft zijn team nog erg veel in pijplijn zitten en is er nog veel ruimte om de wagen en het volledige pakket waarover Ferrari beschikt aanzienlijk te verbeteren.

“We ondervonden tijdens het weekend in Bahrein wat problemen met de balans, dat betekent dat er mega veel ruimte voor verbeteringen is met ons pakket,” aldus Vasseur volgens ‘Motorsport.com’. “Met wat we in Bahrein ervaarden is er denk ik enorm veel ruimte voor verbetering op het vlak van driveability.”

“Het belangrijkste is dat we te midden de huidige situatie gefocust blijven om proberen het beste te bereiken met wat we nu ter beschikking hebben. Wanneer we updates introduceren zullen we onze situatie verbeteren en de competitiviteit van ons pakket verbeteren.”

“Hou ook in het achterhoofd dat Bahrein niet altijd representatief is. We bevinden ons ook in de beginfase van de ontwikkeling van de wagen.”

“We hebben enkel nog maar drie dagen en één race in Bahrein gehad, allemaal op hetzelfde circuit. We moeten de wagen beter zien te begrijpen om het beste uit het pakket te halen dat we hebben.”