Gene Haas: “Onze rijders en de VF-23 gaan voor heel wat punten zorgen”

Haas F1 team
Haas F1 team

Teameigenaar Gene Haas blikte na de presentatie van de nieuwe Haas VF-23 vol vertrouwen vooruit naar het nieuwe F1-seizoen, een seizoen waarin het Haas F1 team volgens hem een serieuze stap vooruit zal zetten.

Met een online presentatie onthulde Haas vandaag als eerste F1-team haar nieuwe wagen, of op zijn minst althans de livery van de wagen want het waren digitale renders. Gene Haas verwacht na een moeilijk seizoen vorig jaar een veel beter seizoen dit jaar.

De livery van de Haas VF-23 kenmerkt door de ondertussen gekende kleuren zwart, wit en rood maar dit seizoen overheerst het zwart veel meer. Naar de reden daarvoor moet niet ver gezocht worden: MoneyGram dat sinds het najaar van 2022 sponsor van het Amerikaanse team is.

“Ik ben zeer blij met MoneyGram als titelsponsor vanaf het seizoen 2023 en daarna,” aldus Gene Haas. “Het is opwindend om te zien hoe de livery voor het eerst onthult wordt en dit als MoneyGram Haas F1 team.”

“We gaan het nieuwe seizoen in terwijl we nog gemotiveerd zijn door enkele sterke resultaten tijdens het voorbije seizoen en de terugkeer naar puntenfinishes.”

“Het doel voor het seizoen 2023 is om uiteraard consistent te zijn. Met Kevin Magnussen en Nico Hülkenberg geloof ik er sterk in dat we over een ervaren rijdersduo beschikken dat in staat is om op zondag heel wat punten te behalen.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print