George Russell: “Dit is een droom die werkelijkheid wordt”

George Russell is vandaag door het Williams F1 team bevestigd als racepiloot voor 2019. Russell is al de derde Brit die zeker is van een racezitje in de F1 voor volgend seizoen en uiteraard is hij daar blij mee.


“Het is een enorme eer om een team met zo’n prestige en geschiedenis als Williams te vervoegen,” aldus de 20-jarige Russell in een reactie op zijn bevestiging als racepiloot bij Williams in 2019. “Ik droom al heel mijn leven van de Formule 1.”

“Als kind keek ik naar de F1-races en het voelt surreëel aan dat ik binnenkort zelf op de startgrid zal staan en dit samen met de rijders die ik jarenlang bewonderd heb.”

Uiteraard was Russell dankbaar voor het vertrouwen dat hij van Williams krijgt en kijkt hij er enorm naar uit om volgend jaar in de F1 te racen.

“Ik wil Claire Williams en iedereen binnen het team bedanken voor het vertrouwen dat ze in mij hebben, net als Toto Wolff en Mercedes voor de geweldige kansen die ik kreeg in de GP2 en Formule 2.”

“Ik ben enorm opgewonden om te beginnen samenwerken met iedereen in Grove en om mijn eerste stappen te zetten in de richting van F1-piloot. Ik kan niet wachten tot we. volgens jaar in Melbourne zijn,” besloot Russell.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer nu van grote kortingen op Bol.com !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Wonen campagne 2022Wonen campagne 2022

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print