Glock verwachte korte aanpassingsperiode

Timo Glock verwacht niet veel tijd nodig te hebben om zich aan te passen aan de Formule 1. Glock vervangt de Duitser Ralf Schumacher binnen het Toyota-team en wil nu het maximum uit zijn nieuwe seizoen halen.

“Ook al reed ik 2004 voor het laatst een Formule 1-race, ik heb wel regelmatig getest en ik denk niet dat het lang duurt voordat ik weer in het ritme kom. Ik heb in de tussentijd wat andere kampioenschappen gewonnen, maar mijn doel was altijd om een vaste Formule 1-rijder te worden. Nu wil ik het maximaal haalbare uit het seizoen halen. Mijn doelen zijn om constant te rijden en het team naar voren helpen. Eerst wil ik op vaste basis om de punten vechten en daarna moet ik een volgende stap maken. De druk van het bewijzen dat ik Formule 1 waardig ben ligt nu op mijn schouders en ik ben er zeker van dat ik die druk aankan", aldus Timo Glock.