Guenther Steiner: “We hebben nog niet alles getoond”

Haas F1 team
Haas F1 team

Na de onthulling van de VF-22 van het Haas F1 team krijgen we eindelijk een idee van hoe de nieuwe F1-bolides er dit jaar uit zullen zien. Toch heeft ook het Haas F1 team wat achter de hand gehouden.

Haas F1-teambaas Guenther Steiner was erg blij dat hij vandaag virtueel het doek van de nieuwe Haas F1-bolide kon halen. Zijn team zette alles op de ontwikkeling van de F1-bolide voor 2022 en gaf daarmee letterlijk het seizoen 2021 volledig op. Steiner is dan ook optimistisch voor komend seizoen.

“We weten allemaal waartoe het team is staat is, dat hebben we in het verleden al bewezen, en met de nieuwe wagen, die volledig gebaseerd is op een nieuw pakket aan maatregelen en een nieuw ontwerp, vertrouw ik erop dat we opnieuw kunnen tonen dat we kunnen strijden tijdens de raceweekends,” aldus Steiner in gesprek met de officiële F1-website.

Steiner bedankte ook alle teamleden voor de ongelooflijke inspanningen die ze geleverd hebben bij het ontwikkelen en bouwen van de VF-22.

“Het is een geweldige inspanning van iedereen die hierbij betrokken is en nu komt het leuke gedeelte waarbij we met de nieuwe wagen op het circuit gaan. Het voorbije seizoen duurde erg lang maar ik heb er vertrouwen in dat we met de VF-22 opnieuw zullen kunnen meedoen.”

Het Haas F1 team heeft op de vrijgegeven renders van de VF-22 nog heel wat details weggelaten. Algemeen wordt zelfs verwacht dat de teams pas tijdens de tweede wintertest in Bahrein de definitieve onderdelen en details op hun nieuwe F1-bolides zullen plaatsen.

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print