Haas F1 team niet gehaast om Mick Schumacher een nieuw contract te geven: “Het spel wordt hard gespeeld”

Haas F1 team
Haas F1 team

Mick Schumacher moet tijdens de zomerpauze niet hopen op een nieuw contract bij het Haas F1 team. De Amerikaanse renstal zou niet gehaast zijn om de contractbesprekingen met Mick Schumacher te voeren.

Volgens de Duitse zender RTL zou het Haas F1 team de figuurlijke ‘pauze-knop’ ingedrukt hebben wat betreft de onderhandelingen met Mick Schumacher. Mick Schumacher hoopt dan weer om voorafgaand aan de zomerpauze duidelijkheid te hebben over zijn toekomst.

“Schumacher zal tijdens de zomerpauze geen nieuw contract krijgen bij het Haas F1 team aangezien teambaas Guenther Steiner niet langer gehaast is om de onderhandelen en het contract met Schumacher te verlengen,” zo luidt het volgens ‘RTL’.

Teambaas Guenther Steiner zou het spel met Mick Schumacher hard willen spelen omdat hij naast Haas weinig tot geen opties zou hebben. Mick Schumacher dreigt zo mogelijk het grootste slachtoffer te worden van het aangekondigde F1-afscheid van goede vriend Sebastian Vettel.

Vettel verlaat eind dit seizoen het Aston Martin F1 team en sprak bij de renstal zijn voorkeur uit voor Mick Schumacher als opvolger. Bij Aston Martin beslisten ze echter om Fernando Alonso aan te trekken als vervanger. Ook bij andere teams zijn er voor Mick Schumacher weinig tot geen betere alternatieven dan het Haas F1 team.

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print