Hamilton: ”Jenson zal moeten strijden”

McLaren-rijder Lewis Hamilton heeft zopas laten verstaan dat hij zich komend weekend niet zonder slag of stoot zal gewonnen geven. Beide McLaren-rijders rijden dan voor eigen publiek.
Jenson Button kan zich maar best optimaal voorbereiden op de Grote Prijs van Engeland. Teamgenoot Lewis Hamilton diende afgelopen seizoen vanaf de laatste startrij te vertrekken op Silverstone, meer dan een teleurstellende wedstrijd zat er toen ook niet meer in. In 2010 mag niemand hem in de weg staan om voor eigen publiek opnieuw het hoogst haalbare resultaat te behalen. De Brit zal wel met een opvallend grote hindernis moeten leven. Teamgenoot, en huidig wereldkampioen, Jenson Button is toevallig ook een Brit die voor eigen publiek wil winnen.

”Hopelijk kunnen we komend weekend opnieuw een geweldige resultaat behalen, vooral indien de upgrades weer naar wens functioneren. Onze wagen is écht goed en het is aan ons om onze job naar behoren uit te voeren, zonder problemen te kennen. We mogen niet denken dat we op Silverstone over de snelste wagen beschikken want die hebben we niet, dat is de RB6. Zowel Jenson als ikzelf willen voor eigen publiek winnen. Ik won reeds eerder op Silverstone en liefst zou ik dat gevoel nog eens kunnen herbeleven. Mogelijk is Jenson komend weekend beter dan ik en wint hij de race, maar dan zal hij het wel beter moeten doen”, aldus Lewis Hamilton.

a:1:{s:9:”file_name”;s:26:”Lewis_Hamilton_Mclaren.jpg”;}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}