Haug en Schumacher delen eindelijk pitbox

Bij de Duitse renstal Mercedes GP is men van mening dat de media in de afgelopen weken niet voor extra druk heeft weten te zorgen. Hun medewerkers en Michael Schumacher weten uit zichzelf wat de verwachtingen zijn en wat hun dus te doen staat.
Toen Ross Brawn en Michael Schumacher met ons kerstcadeau kwamen aankloppen sprong zowat de hele media op de Duitse renstal. Waarschijnlijk was dit ergens ook de bedoeling want even werd de overstap van Fernando Alonso naar Ferrari zelfs in de schaduw geplaatst.

De overstap van de eeuw werd opzij geschoven door de comeback van de eeuw. Het extra aantrekken van de media betekent in de meeste gevallen ook een stijging van de druk en zeker nu ook nog eens net Michael Schumacher er zijn comeback maakt. Toch is er van extra druk bij Mercedes GP geen sprake.

“Het is zeker goed voor ons dat Michael samen met ons verder wil gaan met zijn professionele carrière. Op het einde van de dag zullen we nog steeds met een competitieve wagen voor de dag moeten komen en voorlopig gaan we toch nog steeds in de juiste richting. Ik denk niet dat de druk binnen het team gestegen is want Michael weet zelf wel wat we van hem verwachten. Onze medewerkers weten eveneens wat onze doelstellingen zijn.”

“Toen ik me naar de pitbox in Valencia begaf kon ik voor het eerst in lange tijd nog eens die pitbox met Michael delen en dat op zich was al bijzonder. We voelen ons nog steeds jonge mensen want motorsport houdt nu eenmaal de mensen jong. Binnen het team heeft iedereen hetzelde doel en we zijn de laatsten die de concurentie zouden onderschatten”, aldus Mercedes Motorsport directeur Norbert Haug.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}