Helmut Marko daagt Toto Wolff uit: “Hij mag ook in Turkije in een Red Bull-overall rondlopen”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

De laatste tijd doet op de sociale media een foto van Mercedes-teambaas Toto Wolff in een raceoverall van Red Bull de ronde en dat is ook Dr. Helmut Marko niet ontgaan.

Dit seizoen zijn Red Bull en Mercedes verwikkeld in een hevige strijd om de wereldtitel en naast de rijders op de baan doen ook de teambazen hun duit in het zakje met occasioneel moddergooien in de media.

Hoewel het er soms hevig aan toe gaat zijn er ook momenten voor wat lichtvoetigheid, dat bewijst Dr. Helmut Marko met zijn commentaar op de foto van een zichtbaar jongere Toto Wolff in een Red Bull-overall.

De foto dateert uit het jaar 2006, toen Wolff deelnam aan de 24 uren van Dubai in een team met Hans-Joachim Stuck, Dieter Quester en Philipp Peter. Het viertal won de race voor het Oostenrijkse Duller Motorsport, dat uitgedost was in de kleuren van Red Bull. 

Sinds een paar weken doet een foto van Toto Wolff de ronde op sociale media van tijdens de bewuste race in de kleuren van Red Bull. Helmut Marko vertelt in de aanloop naar de GP van Turkije dat hij geen weet had van de bewuste foto.

“Ik hoop dat het geen recente foto is,” aldus Marko. “Maar serieus, ik heb geen idee waar hij nu vandaan komt maar ik heb er alleszins niets mee te maken.”

“Maar als de heer Wolff kan hij ook in Istanboel in een overall van ons rondlopen als hij dat zou willen,” besluit Marko met een kwinkslag.

Op een slimme manier energie besparen? Klik hier!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner MDAMDA