Max Verstappen: “Jammer dat Japan niet doorgaat maar Turkije wordt ook leuk!”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Komend weekend had normaal gesproken de GP van Japan moeten verreden worden. Jammer genoeg is de race door het coronavirus van de kalender gehaald. Verstappen rijdt normaal graag op Suzuka maar is er van overtuigd dat het ook in Turkije leuk zal worden.

“Ik geniet echt van de Japanse Grand Prix, dus het is jammer dat die is geannuleerd. Ik zal de fans het meest missen,” vertelt Verstappen over wat de laatste thuisrace voor Honda als motorpartner in de Formule 1 had moeten zijn.

“Het is altijd mooi om de fans in Japan te zien, omdat ze zo gepassioneerd zijn. Ik hoop dat ze de speciale livery, die we dit weekend op de auto hebben, mooi zullen vinden.”

Verstappen wordt vervolgens gevraagd wat hij van de unieke livery als eerbetoon voor Honda vindt en of het speciaal aanvoelt.

“Het voelt altijd speciaal om voor Honda te racen, ook zonder de speciale livery. Voor ons als team en voor Honda is het jammer om de GP van Japan te missen, maar het is gaaf dat we in plaats daarvan iets in Turkije kunnen doen om het te vieren. Het wordt echt speciaal, dus ik kijk er naar uit,” besluit Verstappen volgens zijn officiële website.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2022Kerst 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Kerst 2022Kerst 2022