"Honda kiest best voor Barrichello"

Murray Walker denkt dat men er bij Honda goed aan zou doen om Rubens Barrichello in 2009 alsnog een zitje aan te bieden. Murray Walker is zeer lang de F1 verslaggever geweest van ondermeer BBC en is op regelmatige tijdstippen nog terug te vinden in de paddock. Hij denkt dat het risico te groot is om aan Bruno Senna te denken als men de kans heeft van Barrichello’s ervaring te profiteren.

"Ik zou het jammer vinden voor Rubens mocht hij in Melbourne niet op de startgrid staan. Hij is een verdomd goed rijder en beschikt over ervaring. Hij zit nog vol met vechtlust en kan eender welk team de betere kant op helpen door hen feedback te geven en op die manier de wagen te verbeteren. Ik zou niet snappen waarom men Senna in plaats van Barrichello zou laten rijden", aldus Murray Walker aan crash.net radio.

Murray Walker is 85 jaar en wist zeer vaak de kijkers op het puntje van hun stoel te krijgen. Hij is op zowat elke F1-computergame te horen en wordt nog steeds uitgenodigd voor interviews. De kennis die deze man bezit is in het verleden altijd neutraal gebleven, iets dat hem zeker heeft geholpen in zijn succes.