Hulkenberg: “vijfde plaats ideaal”

Met de vrijfde plaats als resultaat voor de GP van Italië, kon Hulkenberg zich niet beter in de kijker gereden hebben. De Duitser is immers een mogelijke kandidaat voor een stoetlje bij Ferrari volgend seizoen.
image

Met die vijfde plaats, heeft Hulkenberg enkel maar de Red Bull’s en de Ferrari’s laten voorgaan, en dat is geen schande. Zeker niet als je zelf met een Sauber rijdt. Dan is een vijfde plaats in Monza een indrukwekkend resultaat. De Duitser mocht dan wel vanop de derde positie starten, over zijn kansen bleef hij realistisch.

“Het is een fantastisch resultaat en na gisteren een nieuwe puike prestatie van het hele team vandaag. Ik ben zeer gelukkig en vijfde plaats was het ideale resultaat. Ondanks een derde startpositie, was het duidelijk dat de Ferrari’s en Red Bulls achter ons houden, niet realistisch was.”

Een gemakkelijke race was het echter niet “Ik hield de Mercedes van Nico achter mij, maar hij gaf me geen ruimte om fouten te maken. Het is een mooi resultaat voor het team en eindelijk hebben we opnieuw wat punten. Ik hoop dat dit ons wat momentum geeft om mee te pakken naar de komende races.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}