“Ik was enigszins teleurgesteld in Alonso”

Bernie Ecclestone heeft te kennen gegeven dat hij tijdens het voorbije seizoen enigszins teleurgesteld was in Fernando Alonso en zijn prestaties.
image
Fernando Alonso leek samen met Ferrari een sterke start van het seizoen 2013 te maken maar al na enkele races was de Spanjaard op achtervolgen aangewezen, al kwam er nog wel even hoop na afloop van de GP van Spanje. Uiteindelijk was de hoop om de titel snel vervlogen, al bleef de Spanjaard ondanks de minder goede competitiviteit van Ferrari toch de naaste belager van Sebastian Vettel.

Toch was Bernie Ecclestone dit seizoen enigszins teleurgesteld in Alonso.

“Ik was wat teleurgesteld in Alonso want ik ben een fervente fan van hem en Ferrari,” schreef Bernie Ecclestone in een voorwoord van de officiële review van het F1-seizoen. “Ik denk dat hij het enigszins had opgegeven, wat ook aantoont dat hij op zoek was naar een ander team.”

De voorbije zomer waren er meermaals geruchten over een mogelijke overstap van Ferrari naar een andere renstal. Daarbij vielen vooral de namen van McLaren en Red Bull. Ook Luca di Montezemolo riep de Spanjaard tot de orde, maar uiteindelijk zal Alonso komend seizoen samen met Kimi Raikkonen een droomduo vormen. Toch heeft Bernie Ecclestone zijn twijfels over de reden waarom Ferrari niet competitief is.

“Ik weet niet of het team niet competitief is omwille van hem, of omwille van het feit dat de mensen die er werken hun job niet goed voor elkaar krijgen.”

“Hij verdient zeker en vast een competitieve wagen, al dan niet bij Ferrari,” besluit Ecclestone.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print