“Ik zou niet verrast zijn indien Lewis Hamilton inderdaad stopt”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

De geruchtenmolen over het al dan niet aanwezig zijn van Lewis Hamilton op de F1-startgrid blijft aanhouden. Volgens McLaren-baas Zak Brown mogen we er niet zomaar vanuit gaan dat Hamilton dit jaar zal racen in de Formule 1.

Ondanks de vele speculaties en geruchten gaat de meerderheid van de F1-paddock, experten, journalisten en fans er vanuit dat Lewis Hamilton in Bahrein gewoon op de F1-startgrid zal staan. Desondanks houdt Hamilton ons wel nog steeds in spanning en hult hij zich in stilzwijgen.

Mentale spelletjes vanwege Hamilton alsook Mercedes? Of is er toch meer aan de hand? McLaren-baas Zak Brown denkt dat Hamilton gewoon op de startgrid zal staan maar zou toch ook niet verrast zijn indien Hamilton het toch voor bekeken houdt.

“Ik denk niet dat hij zal vertrekken omwille van een incident,” vertel Brown tegenover ‘Racer.com’ over het discutabel slot van het seizoen in Abu Dhabi.

Toch is ook Brown er dus niet helemaal van overtuigd dat Hamilton zal aanwezig zijn op de startgrid en voor Mercedes zal racen.

“Ik zou niet in shock of verrast zijn indien hij zou stoppen, ik denk niet dat we er zomaar vanuit mogen gaan dat hij er terug zal staan.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print