Italiaanse politie arresteert vier personen gelinkt aan diefstal peperduur horloge Charles Leclerc

Ferrari
Ferrari

Ongeveer een jaar geleden werd Ferrari-rijder Charles Leclerc bestolen van een perperduur horloge. De Italiaanse politie heeft nu vier personen gearresteerd die gelinkt worden aan de diefstal, al is nog niet duidelijk of het bewuste horloge van Charles Leclerc gerecupereerd is.

In april vorig jaar werd Charles Leclerc na een etentje met vrienden in het Toscaanse Viareggio bestolen van zijn peperduur Richard Mille horloge. De diefstal vond plaats toen hij handtekeningen uitdeelde en met fans op de foto ging (Lees: Charles Leclerc beroofd van peperduur horloge: “Misschien straatverlichting voorzien?”).

Nu, bijna een jaar later, zijn er in Italië vier personen gearresteerd die gelinkt worden aan de diefstal van Charles Leclerc zijn Richard Mille horloge ter waarde van zo’n 320 000 dollar, zo bericht ‘Reuters’. De Italiaanse politie zou verschillende dure horloges aangetroffen hebben maar volgens een bron van Reuters zou het nog niet duidelijk zijn of Leclerc zijn horloge zich bij de in beslag genomen horloges bevindt.

Charles Leclerc is trouwens niet de enige F1-piloot die de voorbije jaren bestolen werd van zijn perperduur horloge. Eerder werd ook al Lando Norris het slachtoffer van een gewelddadige diefstal (Lees: McLaren F1-piloot Lando Norris na EK-finale overvallen, peperduur horloge gestolen).

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print