Jacques Villeneuve droomt van terugkeer naar F1

Jacques Villeneuve werd het voorbije weekend tweede in de 24 uren van Le Mans. De Canadees werd zelf wereldkampioen Formule 1 in 1997 en eindigde zijn F1-carrière bij BMW. Daar werd hij nota bene opgevolgd door niemand minder dan Robert Kubica, huidig wk-leider.  

Toch droomt de Canadees nog van een eventuele terugkeer naar de Formule 1. Villeneuve sluit een terugkeer dan ook niet uit, al zal het moeilijk worden met al het aanstormende jonge rijderstalent dat zelf staat te wachten op een kans in de koningsklasse van de Autosport. Mocht de kans zich echter voordoen, dan zal de 37-jarige Jacques ze maar al te graag met beide handen aannemen.

"Ik zeg niet dat ik niet graag naar de Formule 1 zou terugkeren. Ik sta er immers helemaal voor open, zeker met het nieuwe technische reglement," zegt Villeneuve tegenover Autosprint. "Ik heb de hoop op een terugkeer niet opgegeven. Ik heb aan andere autosportklassen deelgenomen, gewoonweg omdat er geen plaats was in de Formule 1. Mocht er zich een mogelijkheid presenteren, dan zou ik maar al te graag opnieuw aan de Formule 1 deelnemen, zeker omwille van de nieuwe regelgeving."

 

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer