Lando Norris: “Mijn rondje voelde alsof het goed was voor de pole”

McLaren F1 team
McLaren F1 team

Na afloop van de kwalificatie was McLaren-rijder Lando Norris erg blij met het rondje dat hij gereden had. Norris kwalificeerde zich op P5 en was erg blij met het rondje dat hij reed.

“Het was een zeer goede dag,” aldus Norris. “Voor de kwalificatie twijfelden we of we Q3 wel zouden halen, het was niet echt iets waarvan we dachten dat het haalbaar was.”

Met een kwalificatie op de vijfde plaats was Norris dan ook zeer blij. Over zijn rondje had hij een zeer goed gevoel, alles haalde hij naar eigen zeggen uit de wagen.

“Ik ben blij, mijn rondje in Q3 voelde zeer goed, het type rondje waarvan je het gevoel hebt dat het goed is voor de pole!” aldus Norris.

“In andere raceklassen, wanneer je dit rondje doet dan heb je een zeer goed gevoel en wanneer je dan niet op de pole staat dan zou je verrast zijn maar ik was nog steeds meer dan een seconde trager dan de pole.”

“Los daarvan heeft het team het erg goed gedaan, ik heb het gevoel dat ik het erg goed heb gedaan en alles eruit heb gehaald. We bevinden ons voor de race dan ook in de best mogelijke positie.”