Lando Norris: “Opgave was frustrerend maar niet het einde van de wereld”

McLaren F1 team
McLaren F1 team

Tijdens de GP van Miami kwam het tot een aanrijding en daarop volgende crash en opgave voor Lando Norris. Norris zelf vindt het uiteraard jammer maar echt dramatiseren wil hij die opgave in Miami niet.

De voorbije races finishte Lando Norris telkens in de punten met in Imola zelfs een podiumplaats die bij McLaren stevig werd gevierd. Norris zijn puntenreeks kwam in Miami echter abrupt tot een einde door een aanrijding met Pierre Gasly.

“Iemand zei over de radio dat hij ging opgeven ofzo, als dat het geval was dan was het echt dom wat hij deed,” aldus Norris.

“Wanneer je gaat opgeven dan moet je uit de weg gaan voor de anderen die nog aan het racen zijn. Ik keek in mijn achteruitkijkspiegel en hij was aan het driften over de baan. Het was jammer.”

“Uiteraard kan je achteraf zeggen dat ik misschien wat meer ruimte had moeten laten maar ik verwachte niet dat hij ging proberen om in het midden te blijven.”

“Misschien hadden we achtste of negende kunnen eindigen met wat punten, dat is beter dan niets. Dat had mooi geweest maar de race eindigde niet zo voor ons.”

“Het is frustrerend maar niet het einde van de wereld.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol 7-daagsebol 7-daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print