Lando Norris reageert op de geruchten: “Dat met McLaren bereiken is het doel”

McLaren F1 team
McLaren F1 team

Zijn naam dook de voorbije weken meermaals op bij speculaties en geruchten maar Lando Norris verwijst die naar de prullenmand. Norris wil naar eigen zeggen bij McLaren blijven en samen met de renstal succesvol zijn. Wereldkampioen worden is daarbij het uiteindelijke doel.

“Ik wil races winnen met McLaren. Ik wil in de papaya-kleuren winnen, ik wil kampioenschappen winnen,” vertelde Lando Norris tegen ‘Sky Sports F1’ in Spa. “Ik wil succesvol zijn en ik wil mijn doelen samen met McLaren bereiken. Dat is mijn doel sinds ik hier bij McLaren ben, sinds ik in de Formule 1 ben gestapt met dit team.”

“Ik vermoed dat ik een loyale kerel ben, ik heb het team vervoegd dat me de kans heeft gegeven om in de Formule 1 te racen en ik wil voor hen presteren, ik wil successen voor hen behalen.”

“Ik denk dat het tegelijkertijd ook een veel cooler verhaal zou zijn, om van de situatie waarin we enkele jaren geleden verkeerd, een team dat moeilijkheden ondervond, naar terugvechten en het eerste team zijn dat sinds lang terugkeert naar de top en strijdt voor kampioenschappen en overwinningen.”

“Ik denk dat het binnen 10 of 20 jaar een cool verhaal zou zijn,” besloot Norris.