Las Vegas GP gaat meer ‘goedkope tickets’ voor de fans voorzien

F1
F1

Na felle kritiek op de enorm dure tickets voor de GP van Las Vegas hebben de organisatoren beslist dat ze bijkomende ‘general admission tickets’ gaan voorzien. Fans moeten echter niet hopen dat die tickets er meteen komen want dat zal pas de komende jaren gebeuren.

De tickets voor de GP van Las Vegas waren bijzonder snel uitverkocht. De tickets behoren tot de duurste op de F1-kalender. De zogenaamde ‘general admission tickets’ beginnen aan een prijs van ongeveer 500 euro. Ook de tribuneplaatsen zijn veel duurder dan op andere F1-circuits terwijl de zogenaamde VIP-pakketten oplopen tot zelfs in de miljoenen euro’s (Extravagant duur VIP-pakket voor de GP van Las Vegas: 5 miljoen dollar!).

Fans hebben dan ook felle kritiek op de ticketprijzen en vooral ook het feit dat er vooral dure tribuneplaatsen en VIP-pakketten verkocht werden. Er was amper sprake van ‘goedkope’ general admission tickets maar daar wil men bij de organisatie in de toekomst verandering in brengen.

“We willen de meest ongelooflijke ervaring voor de fans creëren en tegelijkertijd een geweldig circuit voor de rijders,” aldus Las Vegas Grand Prix CEO Renee Wilm. “We willen dat de teambazen blij zijn en proberen het best mogelijke evenement te creëren maar ik ben er zeker van dat we niet alles goed zullen doen tijdens de eerste editie van de race. We gaan dingen leren en verbeteren voor het tweede jaar en de jaren nadien.”

“De eerste feedback die we al kregen is dat er meer general admission tickets moeten voorzien, de fans zijn niet blij met het huidig aantal tickets. Dat is iets dat we gaan aanpakken voor de komende jaren. Het enige dat we momenteel kunnen doen is hard werken en vooruit kijken naar de toekomst.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print