Lewis Hamilton: “De focus bij Red Bull ligt duidelijk al op 2024”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Lewis Hamilton denkt dat Red Bull de focus al verlegd heeft naar volgend jaar en dat er in Milton Keynes al druk gewerkt wordt aan de auto van volgend seizoen. Een minder goed raceweekend zoals in Singapore is dan altijd mogelijk. 

“Ik heb dit weekend niet echt veel van anderen gezien, dus ik weet niet echt waarom ze er qua tempo naast zitten”, zei hij. “Maar ik vind het geweldig om te zien dat anderen bij hen zijn. De McLarens hebben enorm veel tempo gemaakt, het is geweldig om te zien dat Ferrari echt een tandje bij heeft gezet en ik denk dat het positief is.”

Maar als je erover nadenkt, denk ik dat ze zich waarschijnlijk niet hebben ontwikkeld. Het is duidelijk dat McLaren hier een upgrade heeft gebracht – anderen brengen upgrades, ze werken aan de auto van volgend jaar. Ze hebben minder tijd in de windtunnel, dus ze gebruiken waarschijnlijk een deel van de auto’s van dit jaar voor die van volgend jaar.

“Dus nee, ik denk dat het één van die dingen is. Zij hebben zo’n duidelijke voorsprong dat ze hun auto misschien minder ontwikkelen en wij nog steeds bezig zijn met het ontwikkelen van onze huidige auto, maar de tijd zal het leren.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner