Lewis Hamilton en fysiotherapeut Angela Cullen gaan uit elkaar

Angela Cullen - Instagram
Angela Cullen - Instagram

Opmerkelijk nieuws uit de F1-paddock in Saoedi-Arabië. Lewis Hamilton en vertrouwelinge Angela Cullen zetten hun jarenlange samenwerking per direct stop.

Zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton bracht zelf via de sociale media het nieuws naar buiten dat de samenwerking met Angela Cullen is stopgezet (VIDEO: Wie is Angela Cullen? De fysiotherapeut van Lewis Hamilton). Hamilton bedankte Cullen voor de jarenlange samenwerking.

“Gedurende de voorbije zeven jaar is Angela aan mijn zijde geweest. Ze heeft me gepusht om de beste versie van mezelf te zijn. Ik ben door haar een sterkere atleet en een beter persoon geworden,” aldus Hamilton via Instagram. ‘Daarom hoop ik dat iedereen haar het beste wenst nu ze een nieuwe stap zet en haar dromen gaat najagen. Bedankt voor alles Ang, en ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst voor je in petto heeft.”

Ook Angela Cullen bedankte op haar beurt Hamilton voor de jarenlange samenwerking en ze stak ook nogmaals de loftrompet af over Hamilton.

“Zeven jaar geleden stond ik voor de eerste keer in de F1-paddock,” aldus Cullen. “Ik heb nu erg veel zin in mijn nieuwe avontuur. Ik ben zo dankbaar en gezegend dat ik dit avontuur heb mogen meemaken.”

“Bedankt ook aan het Mercedes-team, ze zijn de voorbije zeven jaar mijn familie geweest. Bedankt ook aan Lewis, jij GOAT (Greatest Of All Time)! Het was een erg grote eer om aan jouw zijde te staan. Bedankt voor je steun en bedankt dat je in me gelooft en bedankt dat je hebt aangetoond hoeveel potentie wij als mensen hebben.”