Lewis Hamilton: “Ik heb nog steeds een ‘honger’ om vele jaren in de F1 te racen”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

De voorbije jaren werd er meermaals gespeculeerd over een mogelijk afscheid van Lewis Hamilton maar na de verloren seizoensfinale in Abu Dhabi eind vorig jaar lijkt de ‘honger’ naar succes en racen in de F1 groter dan ooit.

Met zijn 37 jaar behoort Lewis Hamilton tot de ‘oudjes’ op de startgrid van de Formule 1. Volgens veel kenners zal dit ongetwijfeld leiden tot minder motivatie en langzaam aan minder goede prestaties. Hamilton zelf wil daar echter niets van weten.

Tijdens een bezoek aan de wereldexpo in Dubai liet Hamilton immers verstaan dat hij nog steeds een enorme ‘honger’ heeft om te blijven racen.

“Ik hoop het, ik hoop het echt!” antwoordde Hamilton toen hem gevraagd werd of hij de komende jaren nog op de F1-startgrid wil staan. “Maar laat ons dag per dag bekijken, dat is mijn aanpak althans.”

“Wat ik wel weet is dat ik nog steeds enorm hou van wat ik doe. Ik voel me nog steeds uitgedaagd. Ik had niet verwacht dat ik me op deze leeftijd nog zo scherp en energiek zou voelen.”

“Ik sta nog steeds op om ’s morgens te gaan joggen, ik doe nog steeds mijn workouts, ik spendeer nog steeds erg veel tijd daaraan, meer dan veel jonge racepiloten doen!”

“Ik heb successen behaald en ik ben dankbaar dat ik deze honger nog steeds heb, laat ons zien.”

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer