“Lewis Hamilton is saai geworden, dat kan je van Max Verstappen niet zeggen”

Lewis Hamilton en Max Verstappen deden de voorbije jaren meermaals van zich spreken maar Hamilton is volgens Van der Garde doorheen zijn F1-carrière een redelijk saai iemand geworden.


Hamilton domineert al wekenlang het F1-nieuws maar in tegenstelling tot vroeger gaat het niet over feestjes of spectaculaire dingen naast de baan maar wel over zijn contractonderhandelingen met Mercedes. Het is volgens Van der Garde tekenend voor hoe Hamilton de voorbije jaren is veranderd.

Vette verhalen en feestjes, daarvoor moest je immers bij Hamilton zijn maar dat is de voorbije jaren erg verminderd. Veertien seizoenen in de Formule 1 hebben van Hamilton een ander persoon gemaakt.

“Hij is wel echt veranderd als persoon,” aldus Van der Garde in gesprek met ‘RTL GP Magazine’.

“Soms deed Lewis nog wel eens wat geks, maar nu allang niet meer. Het is prima wat hij op het circuit doet, maar het is een beetje een saaie gozer geworden.”

Volgens Van der Garde merk je daarin een groot verschil met Max Verstappen die zich nog steeds niet echt in een keurslijf laat gieten, nog steeds ophefmakende uitspraken doet en zich weinig aantrekt van de rest.

“Verstappen verandert juist niet. Het is een normale jongen gebleven, je kan er altijd mee lachen,” besluit Van der Garde.

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022