Lewis Hamilton licht een tipje van de sluier over zijn F1-film met Brad Pitt

Red Bull Racing - Twitter
Red Bull Racing - Twitter

Lewis Hamilton laat weten dat hij momenteel bezig is om Brad Pitt te helpen kiezen wie naast hem zal spelen in zijn nieuwste film die zal gaan over de F1.

Brad Pitt zal in de film een doorwinterde racer vertolken die een jonge rijder zal begeleiden in de F1-wereld. Tijdens de GP van de Verenigde Staten in Austin was hij samen met producent Jerry Bruckheimer, regisseur Joe Kosinsky en scenarist Ehren Kruger te gast om te bekijken wat de mogelijkheden zijn en het project wordt alvast ondersteund door de Formule 1.

Het productiehuis ‘Dawn Apollo Films’ van Lewis Hamilton werkt mee aan de film en via deze weg zal de zevenvoudige wereldkampioen fungeren als adviseur voor de prent. 

 “We gaan op dit moment door een proces van het selecteren van het personage dat naast Brad zal staan, wat spannend is,” aldus Hamilton.

“Eigenlijk is dat het proces van audities bekijken. We hebben opnames van mensen die bepaalde scènes doen en daar zijn we doorheen gekomen.”

“Ik heb op kantoor gezeten met Jerry en Joe en Brad, en we hebben ze bekeken en onze input gegeven en wat we denken.”

“Ik wil dat de film, in termen van diversiteit en representatie, is zoals de Formule 1 in de toekomst zou moeten zijn, of nu zou moeten zijn, maar in de toekomst zal zijn.”

“Ik wil vrouwelijke monteurs zien. We zouden graag een vrouwelijke coureur zien. We zijn nog niet zover. Maar waarom niet?”

“Op dit moment, hebben we nog steeds het script, en we zijn door een aantal verschillende versies gegaan.”

“We wachten nog steeds op een nieuwe herwerking, en dat is het hele proces, maar daar was ik de hele kerst mee bezig.”

“Het is spannend. Ik ben opgewonden om het volgende einde van het script te krijgen. Ik sprak met Brad over de personages die we krijgen.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print