Lewis Hamilton: “Mercedes heeft het beste F1-team om uitdagingen aan te gaan”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Lewis Hamilton: “Mercedes heeft het beste F1-team om uitdagingen aan te gaan” volgens zevenvoudig F1-kampioen Lewis Hamilton beschikt Mercedes over het beste team om uitdagingen aan te gaan en te overwinnen.

Hamilton bevestigt na een uitdagend en moeizaam F1-seizoen vorig jaar, een seizoen waarin hij geen enkel race won, zijn vertrouwen in de kennis en kunde die aanwezig is in het Mercedes F1 team. Volgens Hamilton zal Mercedes beter aan het nieuwe seizoen beginnen, al zal het wel nog steeds een achterstand hebben.

“Ik denk dat we dit jaar beter zullen presteren,” vertelde Hamilton vorige week tijdens de presentatie van de Mercedes W14. “We zullen misschien niet van bij het begin de snelste zijn, maar we hebben het potentieel om dichterbij te komen en hopelijk de kloof vroeg tijdens het seizoen te dichten.”

Vorig seizoen waren de verwachtingen bij Mercedes hooggespannen maar werden ze niet ingelost. Mercedes had bij aanvang van het seizoen een serieuze achterstand en slaagde er met veel moeite in om geleidelijk aan een beetje van haar achterstand goed te maken. Dat moet dit jaar beter.

“Ik zou niet zeggen dat ik zo ‘bullish’ ben als vorig jaar,’ aldus Hamilton. “Ik zou het voorzichtiger noemen. Ik weet dat, waarmee we ook geconfronteerd worden, we hebben het beste team om de uitdagingen te overwinnen.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print