Liet Renault zich vangen door het geld van Petrov?

De manager van Vitaly Petrov verklaarde onlangs dat de Russische rijder in 2010 het hele seizoen zal deelnemen. Renault tekende immers een bindende overeenkomst.
We doen u het verhaal nog eens in het kort. Enkele jonge talenten, waaronder zelfs een Belgische rijder, gingen aan het testen bij Renault in de hoop daar uiteraard een zitje te bemachtigen. Niet veel later liet Vitaly Petrov verstaan dat hij 15 miljoen euro achter de hand zou hebben en daar sprong Renault dus meteen op.

Kort daarna bleek dat Petrov het geld plots niet zou gehad hebben en dat hij zelfs zou moeten gaan lenen om aan de voorwaarden te voldoen en daarmee bedoelen we nog maar het betalen van de eerste schijf. Het spreekt voor zich dat zijn positie voor 2010 in gedrang komt te staan.

De manager van Petrov stuurde op zijn beurt een verklaring de wereld in waarin hij duidelijk stelt dat zijn rijder er helemaal zeker van is het volledige seizoen uit te rijden en dat omwille van het feit dat Renault een bindende overeenkomst zou hebben bereikt met Petrov. Over het betalen van de eerste schijf, 7,5 miljoen euro, spreekt hij echter niet. Heeft Renault zich laten vangen door geld dat er niet eens is?

“De geruchten zijn onjuist aangezien de vader van Vitaly zich verkeerd heeft laten verstaan tijdens een interview. De overeenkomst die we met Renault wisten te bereiken is voor alle duidelijkheid een bindende overeenkomst en daarom kunnen we jullie verzekeren dat Vitaly het hele seizoen actief zal zijn in de F1”, aldus de manager van Vitaly Petrov
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Op een slimme manier energie besparen? Klik hier!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner MDAMDA