Keert ook die andere Schumacher terug?

Het doet al enkele weken de ronde dat ook Ralf Schumacher mogelijk een comeback in de F1 zou maken. Het jongere broertje van de zevenvoudig kampioen laat alvast verstaan in Stefan GP te geloven.
Michael Schumacher was in zijn jonge jaren de persoonlijke coach van zijn jongere broer Ralf. Beide heren wisten te debuteren en de jaren die daarop volgden had de ene duidelijk wat meer succes dan de andere. Wat de mening van de supporters inzake hun carrière is laten we nog even in het midden maar, na Michael, bestaat ook de kans dat Ralf een comeback zal maken in 2010.

Die kans is echter miniem aangezien de renstal Stefan GP voor dit seizoen geen plaats wist te bemachtigen op de grid. Ralf Schumacher kan dus enkel op de grid verschijnen als een reeds ingeschreven renstal haar deelname alsnog zal annuleren.

“Gedurende de twee voorbije seizoenen dacht ik zelf al regelmatig aan het maken van een comeback in de F1. Er moet dan wel een goed aanbod zijn maar ook de wagen die ik ter beschikking krijg moet competitief zijn. Het project van Stefan GP geeft me de indruk dat ze goed op weg zijn en dat er aan hun pakket een goede slaagkans verbonden is”, aldus Ralf Schumacher die voor het laatst actief was bij de Japanse renstal Toyota.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023