Massa erkent dat geluk aan zijn zijde stond

Felipe Massa won deze namiddag de GP van Frankrijk voor teamgenoot Kimi Räikkönen. Lange tijd zag het er naar uit dat Kimi Räikkönen de race onbedreigd zou winnen, maar halverwege de race kreeg de Fin problemen door een afgebroken uitlaat op zijn bolide.

Felipe Massa kon zo snel de kloof met de Fin dichtrijden en Räikkönen liet vervolgens zijn Braziliaanse teamgenoot eenvoudig voorbij. Massa is dan ook zeer tevreden met zijn derde zege van het seizoen, maar erkent dat die er kwam door de pech die Räikkönen had.

"Het was fantastisch, ik had het niet verwacht," aldus Massa. "Soms heb je wat geluk nodig. Vandaag had ik dat geluk doordat zijn uitlaat afbrak."

Tegen het einde van de race regende het nog wat en de Braziliaan geeft ook toe dat dit hem zorgen baarde. Massa kon echter zonder problemen de finish bereiken.

"Ik maakte me serieuze zorgen. Soms waren het maar een paar druppels, maar toch zorgde het ervoor dat het circuit plots compleet anders was. Het regende echter niet hard genoeg om van banden te moeten wisselen," besluit Massa. 

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer