"Massa is titelkandidaat"

Felipe Massa, al van bij het begin van het seizoen staat de Braziliaan onder druk. Zeker na zijn erg teleurstellende seizoenstart kreeg Massa bergen kritiek te verduren, zowel van F1-insiders als de pers.

Na zijn teleurstellende start herpakte de Braziliaan zich in Bahrein, waar hij zijn eerste zege van het seizoen boekte. Ook in Barcelona presteerde Massa sterk, met een tweede plaats en in Turkije won hij voor het derde jaar op rij.

In Monaco was Massa ook snel onderweg, tot men bij Ferrari een verkeerde strategische keuze maakte. Toch finishte Massa alsnog op het podium. Massa nadert daardoor tot op één punt van teamgenoot Kimi Räikkönen en staat nu derde in de wk-stand, op vier punten van leider Lewis Hamilton. 

Volgens Steve Nielsen, teammanager bij Renault, is Felipe Massa dan ook overduidelijk een titelkandidaat. Oorzaak daarvan is het uitstekende vormpeil dat de Braziliaan de voorbije races heeft getoond.

"Sinds Bahrein heeft hij fantastisch werk geleverd, het lijkt zelfs alsof hij iemand compleet anders is geworden. Hij kan zeker en vast dat titel veroveren," aldus Nielsen.

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer