Massa is zeer tevreden over Ferrari F60

Ferrari-rijder Felipe Massa kijkt tevreden terug op de afgelopen testdagen die plaatsvonden op het circuit van Mugello. Massa kon zichzelf nog niet vergelijken met de andere rijders omdat Ferrari ls enige team gebruik maakte van het Italiaanse circuit. De Braziliaanse rijder is, net als teamgenoot Kimi Raikkonen, tevreden over de wagen en geeft de F60 nu al 8 op 10 als beoordeling. De weersomstandigheden op het circuit van Portimao waren niet beter dan op Mugello en de keuze van Ferrari was dus niet slecht om de tests dichter bij huis te laten doorgaan.

"Ik ben tevreden over de tests en ik heb voor het eerst met de wagen kunnen rijden op een droog circuit. De wagen heeft ongeveer 1500 kilometer kunnen afleggen en we hebben geen problemen gehad. Het slechte weer zorgde voor de nodige last en daarom geef ik de wagen nu al een 8 op 10. Ferrari heeft er trouwens goed aan gedaan niet naar Portimao te reizen want ook daar waren de weersomstandigheden niet gunstig", zo vertelde Felipe Massa.

Over de uitlaat van de nieuwe Ferrari F60 gaf Felipe Massa voorlopig nog geen commentaar en zal het nog afwachten worden voor de reacties. Volgens de teambazen van andere teams zou de wagen niet legaal zijn omwille van de uistekende uitlaat. Wel verwachten ze weldra een aanpassing omdat ze anders wel eens een bestraffing kunnen oplopen in Melbourne.

Klik hier en scoor deals voor Kerstmis met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2023Kerst 2023