"Massa staat niet ter discussie binnen Ferrari"

Felipe Massa kende een zeer slechte seizoenstart. De Braziliaan viel tijdens de eerste twee races uit en kijkt zo meteen ook aan tegen een serieuze achterstand in het wk. Vooral de rijdersfout in Maleisië viel op en de positie van Massa binnen Ferrari staat volgens veel F1-insiders ter discussie. Door dit alles zou Fernando Alonso opnieuw in beeld komen bij Ferrari. Luca di Montezemolo heeft echter verklaard dat dit alles nonsens zijn en dat Ferrari de Braziliaan blijft steunen. 

"Hij staat niet ter discussie, een andere rijder is momenteel geen optie. We hebben het beste rijdersduo van de wereld," zei Luca di Montezemolo naar aanleiding van de recente geruchten. Ik ben er dan ook van overtuigd dat we een uitmuntend team hebben en een competitieve wagen."

Di Montezemolo voegde er echter wel aan toe dat hij verwacht dat Massa in Bahrein de criticasters de mond zal snoeren door middel van een uitstekende prestatie tijdens de GP van Bahrein. Of hoe de druk op Massa toch enigzins wordt opgevoerd …

Klik hier en scoor deals voor Kerstmis met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2023Kerst 2023