Massa was bezorgd over veiligheid Toyota teamleden

Felipe Massa kwam gisteren één punt te kort om wereldkampioen te worden. De teleurstelling was dan ook van z’n gezicht af te lezen. Toch had de Braziliaan ook nog tijd om aan andere dingen te denken. Zo vreesde hij voor de veiligheid van de medewerkers van Toyota.

Glock kwam in de problemen in de allerlaatste bocht van de race. De Duitser had besloten om tijdens de regenbui aan het einde van de wedstrijd niet op intermediates over te schakelen. In de laatste bocht werd het echter te moeilijk om te blijven rijden met de droogweerbanden en de Duitser moest Hamilton laten passeren, waardoor die laatste wereldkampioen werd.

De Braziliaanse fans langs het circuit waren erg teleurgesteld en Felipe Massa was bezorgd over de veiligheid van Glock. Massa stuurde z’n broer naar de Toyota garage om de teamleden te adviseren om hun teamkledij uit te trekken alvorens het circuit te verlaten.

De Toyota monteurs volgde het advies van Massa en verlieten het circuit met truitjes van de Braziliaanse voetbalploeg of met teamkledij van Ferrari en Renault. Er werden geen incidenten gemeld.

Klik hier en scoor Sinterklaas-deals met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sint 2023Sint 2023