Max Verstappen: “Belangrijk om in Bahrein een constant weekend te hebben”

Red Bull F1 team
Red Bull F1 team

Max Verstappen kijkt er naar uit om komend weekend eindelijk opnieuw te racen. De Nederlander zal dat voor het eerste met zijn nieuwe Red Bull F1-bolide doen en dat ook nog eens met het startnummer 1. Volgens Verstappen wordt het vooral belangrijk om een constant raceweekend te hebben.

“We hebben veel geleerd tijdens de testdagen in Barcelona en Bahrein”, aldus Verstappen volgens zijn officiële website.

“Ik ben blij dat we ons nu kunnen richten op de eerste race van een nieuw tijdperk, er kan echt van alles gebeuren. Het doel van de nieuwe regels is om de grid dichter bij elkaar te brengen en het makkelijker te maken elkaar te volgen. Ik hoop dat we dat in de eerste race terugzien.”

Verstappen beseft als geen ander dat het tijdens het eerste raceweekend alle richtingen kan uitgaan en dat er verrassingen kunnen volgen. Een constant raceweekend hebben wordt dan ook cruciaal voor succes.

“Alles is zo nieuw dat er veel onbekende factoren zijn tijdens de eerste race van het seizoen. Ik kijk ernaar uit om er op zaterdag tijdens de kwalificatie achter te komen waar we staan ten opzichte van de rest van de grid.”

“De auto ziet er goed uit en als team staan we er prima voor. Het belangrijkste is dat we in Bahrein een constant weekend kunnen afwerken zonder veel problemen en hopelijk weten we een flink aantal punten te scoren.”

Bestel hier jouw Max Verstappen merchandise !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer