Max Verstappen: “De nieuwe F1-film is een verzonnen verhaal, dat interesseert me niet”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Momenteel wordt er nog volop werk gemaakt van de nieuwe F1-film met onder andere Brad Pitt. Drievoudig F1-kampioen Max Verstappen is duidelijk geen fan van de nieuwe film.

Tijdens een interview met het Nederlandse Formule 1-magazine wordt Verstappen gevraagd hoe het was om Brad Pitt te ontmoeten en of hij al veel films van Brad Pitt heeft gezien.

“Ja, zoveel. Ocean’s Eleven, Ocena’s Twelve enzo, die rollen staan me wel bij. Ik hou sowieso wel van films en Brad Pitt is natuurlijk een superacteur,” antwoordde Verstappen.

Wat de nieuwe F1-film betreft, daar is Verstappen duidelijk een minder grote fan van. Volgens Verstappen is het te veel een verzonnen verhaal waarin alles te veel wordt gedramatiseerd.

“Voor de Amerikaanse Grand Prix in Austin heb ik een paar clips gezien van de nieuwe film. Ze werden getoond tijdens de Drivers Meeting met daarbij de uitleg hoe ze het allemaal hadden gefilmd. Mooi om te zien hoor, daar niet van, maar eigenlijk interesseert het me niet zo heel veel.”

“Ik hoef van mijn eigen sport geen film te zien. Deze film is natuurlijk een verzonnen verhaal en alles wordt altijd over-gedramatiseerd, daar moet je van houden. Ik heb daar persoonlijk niet zo heel veel mee.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print