Max Verstappen: “Toto Wolff zegt erg aardige dingen over mij, misschien volgt er binnenkort wel een huwelijksaanzoek vanuit zijn kant”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

In tegenstelling tot voorgaande jaren is Mercedes-teambaas Toto Wolff nu wel plots zeer positief over Max Verstappen. Toto Wolff zou graag zien dat de Nederlander bij zijn team Mercedes tekent. De Oostenrijkse teambaas heeft zelfs al laten weten dat Verstappen de titel al op zak heeft. Hoe staat de drievoudig wereldkampioen daar zelf tegenover?

Lewis Hamilton verlaat zoals bekend eind dit seizoen het team van Mercedes en verhuist naar Ferrari. Dat betekent dus dat er iemand nodig is om de zevenvoudige kampioen op te volgen in zijn zitje. Het is duidelijk dat Toto Wolff de laatste tijd meer dan gewone interesse toont in de persoon van Max Verstappen. 

Max Verstappen is wel gecharmeerd door de uitspraken van Toto Wolff. 

“Hij is erg aardig tegen mij en zegt ook erg aardige dingen over mij, dat is natuurlijk altijd fijn om te zien, te horen of te lezen.”

Toto Wolff is er ook van overtuigd dat het een uitgemaakte zaak is dat Verstappen zicht dit seizoen voor de vierde keer tot wereldkampioen zal kronen.

“Ik ben er zelf nog niet helemaal van overtuigd”, aldus Verstappen. “Ik ben er ook niet zo mee bezig, ik bekijk het liever van race tot race zonder over de rest van het seizoen na te denken, dat komt later wel.”

Max Verstappen zijn nuchtere kijk op de zaken is dit seizoen dus ook niet verdwenen. 

“Ik weet dat er circuits zullen komen die misschien niet zo gunstig voor ons zullen zijn, maar als we dan weer op circuits komen waar we weten dat we snel kunnen zijn, dan moeten we daar echt van profiteren en het maximale aantal punten scoren als team.”

“We willen gewoon op elk circuit de wagen optimaliseren tot op zijn best, dus ook op de circuits die voor ons moeilijker zijn. Zoals ik al zei, dan bekijk ik het liever van race tot race, dan valt het uiteindelijk allemaal samen op het eind van de meet.”

Geschreven door Vincent Bogaerts