Max Verstappen: “We moeten rustig blijven, ons focussen en de wagen blijven verbeteren”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Ondanks de erg grote voorsprong van maar liefst 49 punten op Charles Leclerc roept Max Verstappen het Red Bull-team op om rustig te blijven en hard te blijven werken aan verbeteringen voor de wagen. Dat zal nodig zijn om effectief wereldkampioen te worden.

Verstappen beseft immers als geen ander dat het in de Formule 1 allemaal erg snel kan veranderen. Zo keek hij zelf na amper enkele races tegen een gelijkaardige achterstand als Leclerc aan en wou hij bijna zijn titelambities voor dit jaar opbergen.

“Het seizoen duurt nog erg lang, ik besef uiteraard dat de kloof redelijk groot is maar ik weet ook dat alles snel kan veranderen,” aldus Verstappen volgens ‘Motorsport.com’.

“Ik bedoel, tijdens de derde race stond ik 46 punten achter, we moeten dan ook gewoon rustig blijven, ons focussen, we moeten ons verbeteren, want op zondag waren we deze keer niet de snelste.”

“Het gaat wat heen en weer, in Bakoe zag het er beter uit tijdens de race, hier in Canada zag het er minder goed uit maar we slaagden er desondanks in om te winnen. Dat is volgens mij ook een kwaliteit en we moeten met het volledige team hard samenwerken om verbeteringen voor de wagen te vinden.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print