McLaren houdt Vettel in het oog

Norbert Haug heeft onlangs toegegeven dat hij graag een Duitser zou zien rijden voor McLaren en dat uiteraard omwille van het feit dat Mercedes een Duitse autofabrikant is. Volgens Haug is dit een doelstelling voor over enkele jaren en wordt Vettel ook in 2009 nog in het oog gehouden door McLaren.

Sebastian Vettel liet in 2008 aan zowat alle supporters zien dat hij geen Ferrari of McLaren nodig heeft om races te winnen maar daarmee wordt hij uiteraard nog geen wereldkampioen. Bij Red Bull vertelde Dietrich Mateschitz onlangs nog dat Vettel vrij is om te gaan wanneer het team hem geen goed materiaal kan bieden en bij McLaren wordt de jonge rijder dus al in het oog gehouden. Tot slot is Haug van mening dat Vettel nu al op Michael Schumacher begint te lijken als het op rijden aankomt.

“Op dit ogenblik zijn we heel tevreden over onze huidige rijders in de F1 maar we zouden over enkele seizoenen toch een Duitser in dienst willen hebben. Ik denk dat Vettel een bijzonder goed rijder is en hij is duidelijk heel sterk in een wagen. Hij kan zijn kennis goed combineren met zijn werk en dat lukt niet bij iedereen even goed. Op dit ogenblik zijn er al bepaalde punten waarin hij op Schumacher begint te lijken”, aldus Norbert Haug.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023