Mercedes GP blijft het moeilijk hebben met de banden

Bij de Duitse renstal Mercedes GP zijn beide rijders van mening dat het team extra aandacht zal moeten blijven besteden aan het gedrag van de banden.

In Valencia moest men het bij Mercedes GP stellen met het behalen van slechts 1 puntje. Beide rijders wisten er niet verder dan Q2 te geraken en dat omwille van een probleem met betrekking tot de banden. Vooruitlopend op de komende wedstrijd is Michael Schumacher alvast van mening dat het team zich uitermate zal moeten concentreren op het gedrag van de banden.

“De snelheid van onze wagen is veelbelovend. We hopen onze supporters dus ditmaal een goede prestatie af te kunnen leveren. Tijdens een kwalificatie is onze snelheid niet naar behoren en we begrijpen het gedrag van de banden nog steeds niet volledig. Het team zal op dat vlak zeer intensief moeten blijven werken”, aldus de zevenvoudig wereldkampioen.

Ook teamgenoot Nico Rosberg is van mening dat Mercedes GP een zeer zware wedstrijd beleefde in Valencia. De jongere Duitser hoopt dus ook op een goed resultaat in Silverstone.

“Het team werkt momenteel zeer hard aan de verbetering van onze wagens. Het zou erg leuk zijn om naar Brackley te gaan en er als beloning een goed resultaat te behalen. De afgelopen races waren zeer zwaar”, aldus Nico Rosberg.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}