Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff verkoopt een erg zeldzame Ferrari

Tom Hartley Junior
Tom Hartley Junior

Als motorsportbaas van Mercedes is Toto Wolff uiteraard een grote fan van het merk met de ster maar in zijn persoonlijke wagencollectie bevinden zich ook heel wat wagens van andere merken. Daarvan verkoopt Toto Wolff nu een erg zeldzame Ferrari F40.

Op de website van Tom Hartley Junior staat een advertentie waarin de Ferrari F40 van Toto Wolff te koop wordt aangeboden. De Ferrari F40 is redelijk zeldzaam want er werden tussen 1987 en 1992 slechts 1 300 exemplaren van gemaakt. We zijn ondertussen dertig jaar verder en uiteraard zijn niet al de exemplaren nog ongeschonden. De Ferrari F40 van Toto Wolf bevindt zich volgens de beschrijving van Tom Hartley Junior alvast in erg goede staat.

“1 van de slechts 27 nieuw in Spanje geleverde exemplaren,” zo luidt het in de beschrijving van de advertentie.

“Ferrari ‘Red Book’ Classiche-gecertificeerd wat bevestigt dat de auto nog steeds zijn originele chassis, carrosserie, motor en versnellingsbak heeft.”

Verder zou de wagen geleverd worden met de originele documenten, inclusief belangrijke garantie en servicedocumenten, een lederen portefeuille en een speciaal dossier dat de geschiedenis van de wagen staaft.

Een vraagprijs voor de Ferrari F40 wordt in de advertentie niet vermeld. Daarvoor zal je dus contact moeten opnemen …